Vi söker en mätartekniker

Tycker du om mötet med människor och ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik? Då är just du den vi söker till jobbet som mätartekniker på vår avdelning Produktion VA. Avdelningen ansvarar för drift och underhåll av våra vattenverk, avloppsreningsverk och ledningsnät. Tjänsten är placerad i Falkenberg. 

Arbetsbeskrivning

Som mätartekniker kommer du att handlägga och utföra vattenmätarbyten hos bolagets dricksvattenkunder. Arbetet innebär att du har mycket kontakt med våra kunder. Du kommer också bland annat arbeta med att montera vattenmätare vid byggen och nyinstallationer, öppna och stänga servisventiler samt genomföra utredningar.


Kvalifikationer

Som mätartekniker bör du ha en relevant utbildning som drifttekniker/rörläggare inom vatten och avlopp, mark och anläggning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet från VVS-branschen är meriterande. God datavana är ett krav då flera arbetsuppgifter utförs i datormiljö, smartphone eller surfplatta. Eftersom resor ingår i tjänsten krävs B-körkort. 

Vi söker dig som trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har en vilja att utveckla dig själv och verksamheten samt trivs med att arbeta i en liten sammansvetsad grupp. Du är noggrann och bör även vara praktiskt lagd.
Då tjänsten är mycket utåtriktad och kundorienterad är det viktigt att du är serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 


Anställningens omfattning

TIllsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vill du veta mer? 

Om tjänsten:

Jimmie Uhlin, arbetsledare, e-post jimmie.uhlin@vivab.info, tfn 0757- 27 41 84.  

eller Bengt Jonsson, mätartekniker, e-post bengt.jonsson@vivab.info, tfn 0757-27 40 91. 

Facklig företrädare för Kommunal:

Rebecka Kristensson, tfn 0757- 27 40 65, e-post: rebecka.kristensson@vivab.info


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 1 oktoberDenna tjänst söker du genom Offentliga Jobb, använd länken för att komma direkt till ansökningssidan: 

Mätartekniker


OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt. Möt våra medarbetare

På VIVAB har vi flera olika yrkesgrupper. Tillsammans arbetar vi för att förenkla vardagen för våra kunder och minska deras miljöpåverkan. Läs mer om våra tjänster och hur det är att vara anställd på VIVAB.
Om yrkena