Ansökan om att använda återvinningskort i andra kommuner - Vivab.info

Ansökan om att använda sitt återvinningskort i Halmstad eller Kungsbacka 

Nu kan du som bor i Slöinge eller Stråvalla med omnejd använda ditt återvinningskort både på Vivabs återvinningscentraler och på återvinningscentralerna i Halmstad eller Kungsbacka.
För att ditt kort ska kunna anslutas till och bli giltigt även på andra anläggningar behöver du fylla i, skriva under och skicka in en anmälan till oss. Den måste vara Vivab tillhanda senast den 10:e i månaden för att kunna börja gälla nästkommande månad. Fyll i formuläret nedan eller skriv ut PDF:en Använda återvinningskort i andra kommuner - ansökningsblankett.pdf, fyll i och skicka till Vivab

För- och efternamn*      
Jag vill kunna lämna avfall i:*  Halmstad (HEM)

 KungsbackaFullständig adress*
Faktureringsadress:
(om annan än ovan)

E-post*
Samtycke* Personuppgifter i detta formulär behandlas enligt gällande dataskyddsförordning. Genom att fylla i och skicka in detta formulär medger du att informationen får lagras i våra register för att vi ska kunna tillhandahålla den beställda tjänsten. Här kan du läsa Vivabs personuppgiftspolicySom villaägare i ingår 15 besök/år på återvinningscentralen. Äger du ett fritidshus får du åtta besök/år. Du som bor i lägenhet kontaktar din fastighetsägare för mer information om vad som gäller för dig. Det är även fastighetsägaren som kan ansöka om att kunna lämna avfall i annan kommun.

Observera att för besök utöver de tilldelade faktureras en avgift fastställd enligt gällande taxa. Vid årsskiftet nollställs kortet och laddas med nya besök. Antal kvarstående besök uppdateras månadsvis och kan inte läsas av dagligen. Du ansvarar själv för att hålla koll på antalet besök.

Tänk på att återvinningskortet är en värdehandling. Anmäl borttappat kort till vår Kundservice. Du kan beställa ett nytt kort mot en avgift på 125 kr. Det görs via vår Kundservice till e-post vivab@vivab.info eller på telefon 0757-27 40 00. Läs mer om återvinningskorten och inpasseringssystemet här.