Ansökan om att använda återvinningskort i andra kommuner - Vivab.info

Ansökan om att använda sitt återvinningskort i Halmstad, Kungsbacka eller Svenljunga 

Nu kan du som bor i Slöinge, Stråvalla eller Älvsered med omnejd använda ditt återvinningskort både på VIVAB:s återvinningscentraler och på återvinningscentralerna i Halmstad, Kungsbacka eller Svenljunga..
För att ditt kort ska kunna anslutas till och bli giltigt även på andra anläggningar behöver du fylla i, skriva under och skicka in en anmälan till oss. Den måste vara VIVAB tillhanda senast den 10:e i månaden för att kunna börja gälla nästkommande månad. Fyll i formuläret nedan eller skriv ut PDF:en Använda återvinningskort i andra kommuner - ansökningsblankett.pdf, fyll i och skicka till VIVAB.

För- och efternamn*      
Jag vill kunna lämna avfall i:*  Halmstad (HEM)

 Kungsbacka


 Svenljunga
Fullständig adress*
Faktureringsadress:
(om annan än ovan)

E-post*
Samtycke* Personuppgifter i detta formulär behandlas enligt gällande dataskyddsförordning. Genom att fylla i och skicka in detta formulär medger du att informationen får lagras i våra register för att vi ska kunna tillhandahålla den beställda tjänsten. Här kan du läsa VIVAB:s personuppgiftspolicySom villaägare i ingår 15 besök/år på återvinningscentralen. Äger du ett fritidshus får du åtta besök/år. Du som bor i lägenhet kontaktar din fastighetsägare för mer information om vad som gäller för dig. Det är även fastighetsägaren som kan ansöka om att kunna lämna avfall i annan kommun.

Observera att för besök utöver de tilldelade faktureras en avgift fastställd enligt gällande taxa. Vid årsskiftet nollställs kortet och laddas med nya besök. Antal kvarstående besök uppdateras månadsvis och kan inte läsas av dagligen. Du ansvarar själv för att hålla koll på antalet besök.

Tänk på att återvinningskortet är en värdehandling. Anmäl borttappat kort till vår kundtjänst. Du kan beställa ett nytt kort mot en avgift på 125 kr. Det görs via vår kundtjänst till e-post vivab@vivab.info eller på telefon 0757-27 40 00. Läs mer om återvinningskorten och inpasseringssystemet här.