Översikt - Vivab.info

Driftstörningar

20 sep kl 16:51 Vattenläcka i Bua, Varbergs kommun

På grund av en vattenläcka kan boende i Bua uppleva sämre vattentryck. Alla boende ska dock ha vatten i sina kranar. Vi ber er att vara sparsamma med vattnet då det är sämre tryck.
Läckan kommer att åtgärdas under måndag 21/9. 
Dela till
Visa mindre

19 sep kl 15:39 Vattenläcka i Varberg - åtgärdad

Vi arbetar just nu med att åtgärda en vattenläcka i Varberg. Under tiden ska alla kunder ha vatten i sina kranar förutom boende på Tors gränd 1 - 131 samt Odengatan 6. Där kommer en vattentank att förse de boende med vatten. Tänk dock att använda vattnet sparsamt.
Under tiden går det bra att hämta vatten via brandpost på Brages gränd 82. 
Dela till
Visa mindre

1 sep kl 07:45 VIVAB:s kundtjänst fortsatt stängd för besök

VIVAB:s verksamhet fortsätter som vanligt, men för att minska risken för smittspridning håller VIVAB:s kundtjänst stängt för besök tillsvidare. Vi hjälper dig gärna via telefon och e-post.

Har du ett bokat möte? 

Om du har en bokad tid med någon av våra medarbetare möter hen dig utanför byggnaden. OBS! Har du förkylningssymptom ber vi dig att boka om mötet. 

Återvinningscentralerna är öppna som vanligt

Våra återvinningscentraler i Varberg och Falkenberg håller öppet som vanligt men självklart följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minimera trängsel. Vi kan därför komma att begränsa antalet fordon och personer på återvinningscentralen, vilket kan medföra att ditt besök tar längre tid än vanligt. Här kan du se när det passar bäst att besöka oss: 
Öppettider Varberg
Öppettider Falkenberg

Återvinningscentralernas kontor och återbruk har tidigare hållit stängt men har nu öppnat igen. 

Har du förkylningssymptom ber vi dig att vänta med att lämna avfall tills dess att du är symptomfri. 

Hushållsavfallet hämtas enligt ordinarie schema
Just nu hämtas hushållsavfallet som planerat Vi har för tillfället inga störningar vad gäller hämtning av hushållsavfallet. Se till att ditt avfall är korrekt förpackat i påsar och förslut dem ordentligt innan de kastas i sopkärlet. 

Vattenmätarbyten genomförs som vanligt

Vi genomför nu byten av vattenmätare som vanligt igen. Vi ber dock er som ska få er vattenmätare bytt att hålla avstånd och tänka på att boka av tiden om man har förkylningssymptom. 

Kundtjänst hjälper dig gärna 

Vi besvarar dina frågor om bland annat vattenmätaravläsning, faktura eller återvinningskort via telefon 0757-27 40 00 eller e-post vivab@vivab.info. Tänk på att vi kan ha något längre svarstid då vi periodvis har ökad belastning. 

Dela till
Visa mindre

20 mar kl 09:07 Byten av vattenmätare inställda tills vidare

Som en del i att begränsa smittspridning har vi tills vidare ställt in våra planerade byten av vattenmätare de kommande veckorna. Du som har en inbokad tid kommer att få en ny tid vid ett senare tillfälle. 

Tack för din förståelse! 

Dela till
Visa mindre

Planerade arbeten

Här kan du läsa lite om våra planerade arbeten.
Läs mer

Åtgärdade driftstörningar

Här kan du läsa om åtgärdade driftstörningar

Läs mer

Information via sms

Vid driftstörningar kontaktar vi ibland våra kunder via sms. Vi skickar sms till de nummer som är registrerade på fastigheter i området som berörs.
Läs mer