Driftstörningar

25 jun kl 13:59 Vattenläcka på Trädlyckevägen i Varberg

På grund av en vattenläcka på Trädlyckevägen i Varberg kommer vattnet att stängas av från tisdagen den 26 juni klockan 18.00 till klockan 12.00 onsdagen den 27 juni. En vattentank kommer att placeras utanför Trädlyckevägen 3. 

De berörda adresserna är Trädlyckevägen 1, 3, 5 och 7. 

OBS. Gatan kommer att stängas av under natten för reparationer men beräknas att vara körduglig till onsdag morgon.  
Dela till
Visa mindre

21 jun kl 08:04 Vattenavstängning i centrala Varberg måndag 25/6.

På grund av ett ledningsarbete måndagen den 25 juni kommer delar av Magasinsgatan, Norra Vägen, Drottningsgatan, Kungsgatan och Lilla Drottningsgatan ha avstängt vatten mellan kl. 7:30 och 12:00. Vi ber er därför tappa upp vatten i förväg.
Dela till
Visa mindre

Information via sms

Vid driftstörningar kontaktar vi ibland våra kunder via sms. Vi skickar sms till de nummer som är registrerade på fastigheter i området som berörs.
Läs mer

När vattnet kommer tillbaka...

...efter ett ledningsarbete eller en vattenläcka kan det upplevas grumligt, missfärgat eller bubblande. Det ska försvinna genom att du låter vattnet spola i kranen en stund. 

Om vattnet blir missfärgat beror det på att vattenflödet i röret har ändrats. Då kan de beläggningar som finns i ledningarna släppa och det är detta som färgar vattnet. Beläggningarna är inte farliga utan består av främst järn och mangan, alltså ämnen som naturligt finns i dricksvattnet.

Planerade arbeten

Här kan du läsa lite om våra planerade arbeten.
Läs mer

Åtgärdade driftstörningar

Här kan du läsa om åtgärdade driftstörningar

Läs mer