Viktig information

19 jul kl 07:08 Bevattningsförbud i Ullared, Fagered och Fridhemsberg från och med 19 juli - förbrukningen måste minska

Dela till
Visa mindre

Driftstörningar

13 aug kl 08:22 Vägavstängning Hedmarksvägen 31 i Falkenberg

Idag måndagen den 13 augusti stängs vägen av vid Hedmarksvägen 31. Då vägen är helt avstängd medför detta att man inte kan passera och får ta sig runt avstängningen. Avstängningen pågår i ca 2 dagar, därefter kan bilar passera som vanligt och sophämtningen blir ej berördonsdagen den 15 augusti.

Dela till
Visa mindre

9 aug kl 10:14 Ledningsarbete på Kyrkogårdsvägen i Varberg

På måndag 13 augusti påbörjas ett arbete utmed Kyrkogårdsvägen i Varberg. Korsning där Kyrkogårdsvägen möter Kvarngränd kommer vara avstängd under hela arbetstiden. Arbetet planeras pågå till och med september.

Boende på Kyrkogårdsvägen 24, 26 och 28 kommer inte komma åt sina fastigheter med bil då arbetet pågår intill tomtgräns. Temporär parkeringsmöjlighet finns utmed Kyrkogårdsvägen.

På grund av avstängd korsning kommer inte sopbilen fram till vissa tomter. Fastigheter inom det vitmarkerade området på kartan nedan behöver köra fram sina kärl till en temporär hämtningsplats (röd punkt) för att få sitt hushållsavfall tömt. Ställ ut kärlen senast 06.00 på er ordinarie hämtningsdag.
Dela till
Visa mindre

Information via sms

Vid driftstörningar kontaktar vi ibland våra kunder via sms. Vi skickar sms till de nummer som är registrerade på fastigheter i området som berörs.
Läs mer

När vattnet kommer tillbaka...

...efter ett ledningsarbete eller en vattenläcka kan det upplevas grumligt, missfärgat eller bubblande. Det ska försvinna genom att du låter vattnet spola i kranen en stund. 

Om vattnet blir missfärgat beror det på att vattenflödet i röret har ändrats. Då kan de beläggningar som finns i ledningarna släppa och det är detta som färgar vattnet. Beläggningarna är inte farliga utan består av främst järn och mangan, alltså ämnen som naturligt finns i dricksvattnet.

Planerade arbeten

Här kan du läsa lite om våra planerade arbeten.
Läs mer

Åtgärdade driftstörningar

Här kan du läsa om åtgärdade driftstörningar

Läs mer