Översikt - Vivab.info

Viktig information

3 apr kl 13:45 VIVAB stänger kundtjänst, kontor och återbruk för besök

VIVAB:s verksamhet fortsätter som vanligt, men för att minska risken för spridning av Coronaviruset i inomhusmiljö stängs VIVAB:s kundtjänst och återvinningscentralernas kontor och återbruk för besök. Stängningen sker från och med måndag 6/4 och gäller tillsvidare. Vi hjälper dig gärna via telefon och e-post.

Har du ett bokat möte? 

Om du har en bokad tid med någon av våra medarbetare möter hen dig utanför byggnaden.  OBS! Har du förkylningssymptom ber vi dig att boka om mötet. 

Återvinningscentralerna är öppna, men kontor och återbruk stängda 

Våra återvinningscentraler i Varberg och Falkenberg håller öppet som vanligt. Men så här års är besökarantalet mycket stort och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer att minimera trängsel. Vi kommer därför att begränsa antalet fordon och personer på återvinningscentralen, vilket kan medföra att ditt besök tar längre tid än vanligt. Fundera gärna på om du behöver besöka oss nu eller om du kan senarelägga ditt besök.  

Har du förkylningssymptom ber vi dig att vänta med att lämna avfall tills dess att du är symptomfri.  

Återvinningscentralernas kontor och återbruk håller stängt tillsvidare. Vi hänvisar våra kunder att ta kontakt med vår kundtjänst 0757-27 40 00 för exempelvis hjälp med sitt återvinningskort. 

Just nu hämtas hushållsavfallet som planerat  

Vi har för tillfället inga störningar vad gäller hämtning av hushållsavfallet. Se till att ditt avfall är korrekt förpackat i påsar och förslut dem ordentligt innan de kastas i sopkärlet. 

Vattenmätarbyten är avbokade 

Alla hembesök för vattenmätarbyte är avbokade tillsvidare. 

Kundtjänst hjälper dig gärna 

Vi besvarar dina frågor om bland annat vattenmätaravläsning, faktura eller återvinningskort via telefon 0757-27 40 00 eller e-post vivab@vivab.info.  

Dela till
Visa mindre

18 mar kl 11:23 Med anledning av Corona/covid-19 ber vi våra kunder att främst kontakta vår kundtjänst via telefon eller e-post. Tack för din förståelse!

VIVAB bedriver en samhällsviktigt verksamhet och vill av omsorg för både kunder och anställda bidra till att smittspridningen av coronaviruset begränsas. Vi vill därför minska spontana besök till vår kundtjänst och rekommenderar våra kunder att främst kontakta oss via telefon och e-post. 

Mycket information finns här på hemsidan

Vi hoppas du ska hitta den information du söker på vår hemsida.
Här kan du se svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Saknar du något eller vill ha personlig service är vi på kundtjänst till för att hjälpa dig, helst via telefon eller e-post, med ditt ärende eller få kontakt med rätt person som kan lösa ditt ärende. 

Har du ett inbokat möte hos oss?

Inbokade möten med våra medarbetare hålls som planerat. Har du förkylningssymptom ber vi dig att boka om mötet.

Återvinningscentralerna öppna som vanligt

Våra återvinningscentraler i Varberg och Falkenberg håller öppet som vanligt. 
Har du förkylningssymptom ber vi att vänta med att lämna avfall tills dess att du är symptomfri.

Vattenmätarbyten är avbokade

Vi har tagit beslut om att att avboka hembesök för vattenmätarbyten tillsvidare. Tillsammans kan vi minska smittspridning. Tack för din förståelse!
Dela till
Visa mindre

Driftstörningar

8 apr kl 07:55 Försenad tömning av trädgårdsavfall i Falkenberg

Då ett fel med trädgårdsavfallsbilen gjort att en del av våra kunder som har sin ordinarie tömning av trädgårdsavfall tisdagar ojämn vecka inte fått sina kärl tömda. Låt kärlen stå framme så töms de under onsdagen eller torsdagen denna vecka.
Dela till
Visa mindre

20 mar kl 09:07 Byten av vattenmätare inställda tills vidare

Som en del i att begränsa smittspridning har vi tills vidare ställt in våra planerade byten av vattenmätare de kommande veckorna. Du som har en inbokad tid kommer att få en ny tid vid ett senare tillfälle. 

Tack för din förståelse! 

Dela till
Visa mindre

Planerade arbeten

Här kan du läsa lite om våra planerade arbeten.
Läs mer

Åtgärdade driftstörningar

Här kan du läsa om åtgärdade driftstörningar

Läs mer