Driftstörningar

20 apr kl 11:09 Försenad kärltvätt

Den planerade kärl-tvätten som skulle utförts vecka 13 är försenad och kommer istället utföras vecka 17 efter ordinarie tömning. Vi beklagar förseningen.
Dela till
Visa mindre

20 apr kl 11:00 Ledningsarbete Kungsatan och Norrgatan, Varbergs kommun

Tisdagen den 24 april kommer vattnet vara avstängt på Kungsgatan 11, 12 och Norrgatan 13 och 15 mellan klockan 07.30 till 12.00 på grund av ett ledningsarbete.
Lågt tryck och missfärgat vatten kan förekomma. Missfärgningen är inte farlig för hälsan & ska försvinna efter en stunds spolning. 
Dela till
Visa mindre

Information via sms

Vid driftstörningar kontaktar vi ibland våra kunder via sms. Vi skickar sms till de nummer som är registrerade på fastigheter i området som berörs.
Läs mer

När vattnet kommer tillbaka...

...efter ett ledningsarbete eller en vattenläcka kan det upplevas grumligt, missfärgat eller bubblande. Det ska försvinna genom att du låter vattnet spola i kranen en stund. 

Om vattnet blir missfärgat beror det på att vattenflödet i röret har ändrats. Då kan de beläggningar som finns i ledningarna släppa och det är detta som färgar vattnet. Beläggningarna är inte farliga utan består av främst järn och mangan, alltså ämnen som naturligt finns i dricksvattnet.

Planerade arbeten

Här kan du läsa lite om våra planerade arbeten.
Läs mer

Åtgärdade driftstörningar

Här kan du läsa om åtgärdade driftstörningar

Läs mer