VIVAB stänger kundtjänst, kontor och återbruk för besök - Vivab.info

VIVAB stänger kundtjänst, kontor och återbruk för besök

VIVAB:s verksamhet fortsätter som vanligt, men för att minska risken för spridning av Coronaviruset i inomhusmiljö stängs VIVAB:s kundtjänst och återvinningscentralernas kontor och återbruk för besök. Stängningen sker från och med måndag 6/4 och gäller tillsvidare. Vi hjälper dig gärna via telefon och e-post.

Har du ett bokat möte? 

Om du har en bokad tid med någon av våra medarbetare möter hen dig utanför byggnaden.  OBS! Har du förkylningssymptom ber vi dig att boka om mötet. 

Återvinningscentralerna är öppna, men kontor och återbruk stängda 

Våra återvinningscentraler i Varberg och Falkenberg håller öppet som vanligt. Men så här års är besökarantalet mycket stort och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer att minimera trängsel. Vi kommer därför att begränsa antalet fordon och personer på återvinningscentralen, vilket kan medföra att ditt besök tar längre tid än vanligt. Fundera gärna på om du behöver besöka oss nu eller om du kan senarelägga ditt besök.  

Har du förkylningssymptom ber vi dig att vänta med att lämna avfall tills dess att du är symptomfri.  

Återvinningscentralernas kontor och återbruk håller stängt tillsvidare. Vi hänvisar våra kunder att ta kontakt med vår kundtjänst 0757-27 40 00 för exempelvis hjälp med sitt återvinningskort. 

Just nu hämtas hushållsavfallet som planerat  

Vi har för tillfället inga störningar vad gäller hämtning av hushållsavfallet. Se till att ditt avfall är korrekt förpackat i påsar och förslut dem ordentligt innan de kastas i sopkärlet. 

Vattenmätarbyten är avbokade 

Alla hembesök för vattenmätarbyte är avbokade tillsvidare. 

Kundtjänst hjälper dig gärna 

Vi besvarar dina frågor om bland annat vattenmätaravläsning, faktura eller återvinningskort via telefon 0757-27 40 00 eller e-post vivab@vivab.info.  

2020-04-03 13:45

Ring eller mejla vår kundtjänst

Kundtjänst håller stängt för besök tillsvidare, men vi svarar gärna på dina frågor på
0757- 27 40 00 eller vivab@vivab.info under följande tider:
Mån: 08.00-16.00
Tis: 09.00-16.00
Ons: 08.00-16.00
Tors: 08.00-16.00
Fre: 08.00-16.00

Inget återvinningskort?

Kontakta oss på telefon 0757- 27 40 00 eller e-post vivab@vivab.info så skickar vi det till önskad adress.
Mejla oss

Behöver du matavfallspåsar?

Du kan skaffa matavfallspåsar på lite olika sätt.
Läs mer

Vanliga frågor

Här kan du läsa vad man ofta vill veta om avfall, sortering, vatten, avlopp, anslutningsavgift, slamtömning, fakturan med mera...
Till vanliga frågor

Så här hämtas ditt hushållsavfall i påsk

I påsk blir det tidigare hämtningsdag för dig som har ordinarie hämtning av ditt hushållsavfall fredag udda vecka, det vill säga på långfredagen 10/4.
Läs mer