Kivra - Vivab.info

Nu får du din faktura via Kivra

Nu skickar Vivab fakturor digitalt via Kivra som är en digital brevlåda.

Kivra är en digital brevlåda och kan likställas med den vanliga fysiska brevlådan. Från och med fakturan i maj 2021 skickar vi fakturan via Kivra, det är både klimatsmart och säkrare. Om du är ansluten till Kivra kommer din  faktura digitalt via Kivra. Vill du inte ha fakturan via Kivra kan du välja bort det i Kivra. För dig som har pappersfaktura och inte har Kivra, får du pappersfaktura även framåt. 
För dig som idag får din faktura via e-faktura/e-post faktura fortsätter det som tidigare, även om du är ansluten till Kivra. Vill du istället ha fakturan i Kivra ska du avanmäla e-faktura via din bank och e-postfaktura till oss på Vivab. Har du gjort ett eget aktivt val att ansluta dig till en digital brevlåda (Kivra) har du därmed lämnat medgivande att ta emot post via Kivra. 
Här kan du läsa mer om Kivra.

Har du felaktigt fått Vivabs faktura via Kivra?
Vi har upptäckt några fall där fastighetsägare fått fakturan i stället för hyresgäst? Eller där ett ägarbyte ej är anmält till oss. Om du fått vår faktura felaktigt via Kivra, vänligen kontakta Vivabs Kundservice via vivab@vivab.info eller 0757-27 40 00 så hjälper vi dig.