Vill du jobba extra som miljöarbetare/maskinist?

Nu söker vi extrapersonal som miljöarbetare/maskinist till vår avdelning Återvinning & Avfall. Vi söker dig som kan komma in och arbeta ett eller flera pass, framförallt under helger. Du kan i god tid få vara med och besluta om vilka helger som passar dig, men du kan även få frågan med kort varsel.

Avfallsmängderna ökar och kraven skärps på återvinning och avfallsbehandling. VIVAB arbetar för att utveckla avfallshanteringen och underlätta för våra kunder att källsortera sitt avfall. Återvinningscentralerna tillhör kommunernas mest besökta verksamheter vilket ställer krav på att uppträda kundvänligt och korrekt.

Som miljöarbetare arbetar du med att hjälpa våra kunder att sortera rätt på våra återvinningscentraler. Som maskinist kör du hjullastare på vårat område och arbetar framförallt med att trycka och byta containrar. 

Vi vill att du ska ha körkortsbehörighet B och tillgång till egen bil. Självklart har du ordningssinne, tycker om att arbeta i grupp men även självständigt med ansvar och noggrannhet. Du trivs också med att arbeta utomhus med omväxlande arbetsuppgifter.

Är du intresserad?

Skicka ett mail till avfall@vivab.info
2018-06-25 07:00

Lediga tjänster just nu