Åtgärdade driftstörningar

27 mar kl 12:48 Problem med utskick av slamaviseringar 

Vår entreprenör Petterssons Miljöåkeri har haft problem med utskicken av aviseringarna inför kommande slamtömningar. 

Detta har medfört att en del kunder i Varberg har fått dubbla utskick med olika datum. Har du fått två utskick? Det är aviseringen med tömning v. 12- v. 13 som gäller. 

Några kunder får en försenad avisering som ligger nära tömningstillfället. Vi är medvetna om att detta innebär en kortare tid för förberedelser inför tömningen. Vi ber om ursäkt och hoppas att ni i har överseende. 
Dela till
Visa mindre

28 feb kl 08:57 Akut vattenläcka i Skogstorp

Dela till
Visa mindre

30 jan kl 16:01 Avstängt vatten i Årstad, Falkenbergs kommun

Torsdagen den 31 Januari och fredagen 1 februari kommer vattnet vara avstängt på nedanstående adresser i Årstad på grund av ett ledningsarbete.
Sannavägen 1 - 4 
Smeagårdsvägen 1 - 4
Solgårdsvägen 2 - 5, 10, 12
Solviksvägen 3

Vattnet stängs klockan 9.00 och vattnet planeras vara tillbaka klockan 14.00. 
Tappa gärna upp vatten så ni klarar er under dagen.

Kunder berörda av avstängningen är meddelade via vår smstjänst. Är du berörd men inte fått ett sms följ länken i högerspalten "Information via sms" och registrera dig.
Dela till
Visa mindre

9 jan kl 15:51 Soptömningen på Västra Vallgatan påverkas av arbete mellan veckorna 3 och 25

MTA Bygg och Anläggning utför ett arbete på Västra Vallgatan i Varberg vilket medför att gatan måste stängas av. Det är Västra Vallgatan 21 A, 25, 27 och 29 som påverkas. Under tiden som gatan är avstängd kommer de som arbetar med projektet hjälpa till med att köra ut kärlen när det är dags för soptömning. Samtliga fastighetsägare är informerade. 
Dela till
Visa mindre

17 dec kl 13:45 Försenad kärltvätt pga. snö och kyla

Nu när snön och kylan har kommit så kan vi tyvärr inte tvätta kärlen som aviserat.  De som är aviserade denna veckan kommer bli försenade några dagar. De som har aviserats vecka 50 kommer tvättas under vecka 52.
Dela till
Visa mindre

Information via sms

Vid driftstörningar kontaktar vi ibland våra kunder via sms. Vi skickar sms till de nummer som är registrerade på fastigheter i området som berörs.
Läs mer