Byggledare

Vatten & Miljö i Väst AB jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision, var med och förverkliga den du också! 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en byggledare till vår avdelning Projekt och planering. Avdelningen ansvarar för genomförande av projekt, långsiktig planering och våra anläggningars utbyggnad inom samhällsbyggnadsprocessen. Det pågår och planeras många spännande utbyggnads- och infrastrukturprojekt i ett område med stark tillväxt, bland annat nytt vattentorn och en helt ny stadsdel i Varberg.

Rollen som byggledare är mycket viktig i arbetet med att förverkliga våra beslutade projekt. Du ansvarar för för att våra drifts- och investeringsprojekt genomförs på våra anläggningar i Varberg och Falkenberg. Du samarbetar med både interna och externa funktioner, såsom projektledare och entreprenörer samt deltar i projektering och granskar projekteringshandlingar. Du besöker regelbundet byggarbetsplatser för att följa upp att vi får en god funktion till rätt kvalitet och kostnad. Din roll som byggledare innebär stor variation i arbetet där varje projekt och samarbete har sina förutsättningar och utmaningar. Hos oss får du kollegor med stor erfarenhet inom VA och gott om arbetsglädje. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling och stimulerande arbetsuppgifter. Läs mer om våra personalförmåner.

Kvalifikationer

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med relevant inriktning, alternativt motsvarande kunskap via arbetslivserfarenhet, som har lång erfarenhet från VA-branschen och god teknisk kunskap inom VA-anläggningar. Vidare har du erfarenhet av att granska projekteringshandlingar samt kompetens att godkänna tekniska lösningar i fält eller på anläggning. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet samt kunskaper inom BAS P/U och AMA. Vi tror att du är en lösningsorienterad person som har lätt för att ta egna initiativ med god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra människor. Du trivs med att självständigt driva och planera dina uppdrag, både med planering och uppföljning på kontoret och ute på plats där genomförandet sker. Du arbetar på ett strukturerat och kvalitetsmedvetet sätt. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift såväl i det dagliga arbetet som i en förhandlingssituation. Körkort B och datorvana är ett krav. Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning: Heltid 
Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan 

Ansök senast: 2019-01-31 
Referensnummer: A833145 
Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk.

Lön

Löneform: Månadslön 

Kontakt

Mats Andersson
Avdelningschef
0757- 27 40 70 

Fackliga företrädare För Vision:
Roland Bengtsson 
0757-27 40 77 

För SACO:
Mikael Bergenheim 0757-27 40 71 

Övrigt

Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering, så skicka in din ansökan redan idag! 

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.Lediga tjänster just nu