Industrielektriker

Vatten och Miljö i Väst AB jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision– var med och förverkliga den du också! 
Vi ska utöka Underhållsenheten med en industrielektriker. Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö och kollegor med ett stort engagemang.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att förbättra samt öka driftsäkerhet och maskinkapacitet på våra reningsverk och pumpstationer. Arbetet innebär också att planera och utföra förebyggande underhåll, och vid maskinstopp kommer du att få utföra felsökningar. Du kommer även att genomföra samt rapportera maskinunderhåll i underhållssystem och ha ett aktivt samarbete med underhållschef, driftchefer och kollegor i förbättringsarbetet av underhåll. Du kommer att arbeta både utomhus såväl som inomhus för kontroll via verkets olika övervakningssystem. Du måste vara självgående men bra på att samarbeta samt skapa och behålla goda relationer. Det är viktigt att du är en strukturerad problemlösare med förmågan att se helheten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som: 
• Har relevant utbildning inom el/automation, minst gymnasienivå. 
• Har yrkeserfarenhet från liknande arbete inom process- eller tillverkning industri. 
• Har datorvana 
• Behärskar svenska i tal och skrift 
• B körkort 

Meriterande 

• El-auktorisation B, eller högre. 
• Heta arbeten 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid
Placering: Getteröverket, Varberg. 
Tillträde: Efter överenskommelse. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten. Erfarenhet krävs.

Ansökan
Ansök senast: 2019-02-28
Referensnummer: A849746
Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk.

Kontakt

Thomas Kerkai - underhållschef
0757-27 41 73

Facklig företrädare för Kommunal 
Tim Persson - elektriker
0757- 27 41 13

Övrigt

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.