Driftchef - Vivab.info

Driftchef till distributionsavdelningen

Vill du vara en del i det viktiga arbetet att leverera dricksvatten till våra kunder? Vi söker en driftchef till vårt skickliga driftlag i Falkenberg. Hos oss hittar du en stimulerande arbetsplats med engagerade kollegor, viktiga och inspirerande arbetsuppgifter och ett jobb som du själv kan vara med och utveckla.
Arbetsuppgifter
Att arbeta som driftchef hos oss innebär ett fritt arbete under stort ansvar. Du kommer att leda ett team på tio personer med ansvar för drift, underhåll och nyanläggning av ledningsnät med tillhörande anordningar. Arbetsuppgifterna är att planera och leda arbetet i pågående underhålls- och entreprenadprojekt. Detta innebär bl.a. materialplanering, bemanning, arbetsberedning och budgetansvar. Kontakt med enskilda fastighetsägare före under och efter entreprenadarbetet, samt problemlösning för våra kunder. I ditt arbete kommer du även att ha löpande kontakter med myndigheter, konsulter och våra kunder. Beredskap ingår i tjänsten.

Hos oss får du ett spännande och omväxlande arbete hos en modern arbetsgivare i utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig med starkt intresse för samhällbyggande och fungerande samhällstjänster. Du har erfarenhet inom området och eftergymnasial utbildning inom VA, teknik eller miljö. Vi tror att du är en ödmjuk och nyfiken ledare med intresse av vidareutveckling både för dig själv och organisationen. Som person är du lyhörd, har lätt för att kommunicera och har en vana att leda medarbetare.
Du har även grundläggande dataerfarenhet, en god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift samt B-körkort.

Meriterande är kunskap om projektledning och av arbete med VA-rörläggning

Anställningens omfattning
Anställningsform: tillsvidareanställning
Omfattning: heltid

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-03-07, du söker tjänsten digitalt via denna länk: Driftchef.

Vill du veta mer? 
Kontaktperson
Tommy Eriksson
Ledningsnätschef
Tel. 0757-27 41 00

Facklig företrädare för Vision:
Bengt-Åke Bengtsson
Tel. 0757-27 41 62