Drifttekniker

VIVAB (Vatten & Miljö i Väst AB) jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision, var med och förverkliga den du också! 
Vill du ha ett stimulerande arbete med stora möjligheter att ta del av ny teknik i ett företag som är i ständig utveckling? Då ska du söka tjänsten som vikarierande drifttekniker med arbetsområde mindre reningsverk inom Falkenbergs och Varbergs kommun. Med denna anställning erbjuder vi dig en arbetsplats med bra kollegor samt viktiga och roliga arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Du blir en viktig del i det team som ser till våra anläggningars driftsäkerhet och att miljömålen uppfylls. Som drifttekniker kommer du huvudsakligen att arbeta med drift-, tillsyns- och underhållsarbeten av produktionsanläggningarna, samt övervakning, optimering och utveckling av reningsprocesserna. Du kommer att arbeta enligt ett fastställt egenkontrollprogram.

Kvalifikationer

För att trivas och lyckas i rollen bör du vara praktiskt lagd, serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta men också ha förmåga att arbeta självständigt. Du är intresserad och nyfiken på ny kunskap, positiv och engagerad och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Det är meriterande om du har en driftteknisk utbildning med inriktning på drift/process, styr- och reglerteknik eller motsvarande. Lämplig bakgrund är också erfarenhet från drift av VA-verk eller processindustri. Kunskaper inom datorstyrd automation, elektronik, reglerteknik, kemi och biologi ser vi som meriterande. B-körkort och god datorvana är ett krav. 
Erfarenhet krävs..

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 
Omfattning: Heltid 
Tillträde: 2019-06-01 eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till: 2020-04-30

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-21
Referensnummer: A863865 
Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk.

Kontakt

Andreas Petersén
Driftledare
0757-27 41 28

Sam Svedberg
Processtekniker
0757- 27 40 53

Övrigt

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.