Kärlkörare

Vatten och Miljö i Väst AB (VIVAB) jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision, var med och förverkliga den du också!Vi söker nu en kärlkörare som utgår ifrån Holmagärde återvinningscentral i Varberg.

Arbetsuppgifter

Som kärlkörare ansvarar du för att transportera avfallskärl till och från våra kunder. Du kommer också att arbeta en mindre del av din tjänst (20 procent) som miljöarbetare på våra återvinningscentraler i Falkenberg och Varberg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 procent, med möjlighet till tillfällig utökning under perioden vecka 21-37 till 100 procent.

Kvalifikationer

Ett intresse för att möta kunder hela dagarna, och ge dem ett riktigt trevligt bemötande! Förmåga till gott samarbete med kollegor, vilket förutsätter ett utåtriktat sätt och att du under dagarna tar egna initiativ till samtal om hur vi lägger upp arbetet på bästa sätt tillsammans. Du behärskar svenska i tal och skrift. Självgående i att se saker som behöver göras och själv välja att ta tag i det. 
Miljöintresse
Kunskaper på området är meriterande, men genuin nyfikenhet och förmåga att lära dig saker och kunna föra dem vidare räcker långt. Arbetet sker utomhus i alla väder, och du trivs med att röra på dig hela dagen. Körkort B och tillgång till egen bil är krav. ADR är meriterande men inte krav. Vana vid att köra lätt lastbil och lokalkännedom i Varberg och Falkenberg är meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning: Deltid 
Tillträde: 2019-05-20 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-04-28
Referensnummer: A867446 
Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk.

Lön 

Löneform: Månadslön 

Arbetstid

Schema. Arbetet är enligt schema vardagar och varannan helg. Arbetstiderna varierar mellan vardagar 06.30-16.30, kvällar till 19.30, samt helger 08.30-15.30.

Kontakt 

Malin Persson
Enhetschef 
0757-27 40 42 

Facklig företrädare för Kommunal
Rebecka Kristensson 
0757- 27 40 65 

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.

Lediga tjänster just nu