Vi söker en mätartekniker, vikariat

Tycker du om mötet med människor och ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik? Vågar du föreslå nya lösningar på gamla problem? Brinner du för service? Då ska du söka till tjänsterna som mätartekniker hos oss! Med denna anställning erbjuder vi dig en arbetsplats med duktiga kollegor samt viktiga och roliga arbetsuppgifter. 

Arbetsbeskrivning

Som mätartekniker kommer du att handlägga och utföra vattenmätarbyten hos bolagets dricksvattenkunder. Arbetet innebär att du har mycket kontakt med våra kunder. 
Du kommer bland annat arbeta med att montera vattenmätare vid byggen och nyinstallationer, öppna och stänga servisventiler samt genomföra utredningar. 
Du är en viktig person i gruppens utvecklingsarbete för att hela tiden förbättra vårt sätt att utföra våra arbetsuppgifter och hur vi möter och informerar våra kunder. 

Kvalifikationer 
Som mätartekniker bör du ha en relevant utbildning som drifttekniker/rörläggare inom vatten och avlopp, mark och anläggning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. 
Erfarenhet från VVS-branschen är meriterande.

God datavana är ett krav då flera arbetsuppgifter utförs i datormiljö, smartphone eller surfplatta. Du använder en servicebil i jobbet och behöver då ha B-körkort. 
Vi söker dig som trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har en vilja att utveckla dig själv och verksamheten samt trivs med att arbeta i en liten sammansvetsad grupp. Du är noggrann och bör även vara praktiskt lagd.

Då tjänsten är mycket utåtriktad och kundorienterad är det viktigt att du är serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse. Detta är ett studievikariat eventuellt kan det finnas möjlighet till förlängning. Tjänsten är för tillfället placerad i Varberg.
Tidsbegränsad till: 2020-06-14
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Ansökan
Ansök senast: 2019-12-17
Referensnummer: A917736 - kopia
Välkommen att skicka en digital ansökan via denna länk.

Kontakt
Tommy Eriksson, Ledningsnätschef
Tel: 0757-27 41 00

Facklig företrädare för Kommunal
Bengt Jonsson, Mätartekniker
Tel: 0757-27 41 90

Övrigt

VIVAB (Vatten & Miljö i Väst AB) jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. 
Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. 
Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision, var med och förverkliga den du också! 

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.