Projektledare - Vivab.info

Projektledare

Vill du vara en viktig del i VIVAB:s resa för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer? Vi söker nu en projektledare till vår avdelning Projekt och planering. VIVAB (Vatten & Miljö i Väst AB) är ett växande företag, och vi växer för att möta behoven av kunskap kring, och leverans av VA- och avfallslösningar i en tillväxtregion. På Projekt och planering ansvarar vi för genomförande av projekt, långsiktig planering och våra anläggningars utbyggnad inom plan- och exploateringsprocessen.

Arbetsuppgifter

Som projektledare hos VIVAB arbetar du självständigt och leder tillsammans med engagerade kollegor projekt hela vägen från förstudie till avslut. 

Projekt som är aktuella hos oss just nu är bland annat ett nytt vattentorn med femdubbel kapacitet jämfört med tidigare, VA- och avfallslösningar för en helt ny stadsdel, Västerport i Varberg samt flera investeringsprojekt på våra vattenverk, reningsverk och vårt distributionsnät. Läs mer på www.vivab.info/projekt.

Du kommer att jobba på en arbetsplats med god stämning och goda möjligheter till kompetensutveckling. Här är vi stolta över att förse våra kunder med pålitliga och miljösmarta VA- och avfallslösningar. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.vivab.info/jobba-hos-oss.

Tjänsten utgår ifrån Falkenberg, men arbetsuppgifter kan även förekomma i Varberg.

Kvalifikationer

Du som söker har en högskoleutbildning med relevant inriktning, alternativt kan uppvisa motsvarande kunskap införskaffad genom annan typ av utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vidare har du mångårig erfarenhet av projektledning helst inom VA, avfall, bygg- eller samhällsbyggnad. 

Eftersom en projektledare hos oss möter flera olika professioner i olika typer av sammanhang är det viktigt att du är lösningsorienterad, strukturerad, initiativtagande samt kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. 

Du innehar B-körkort. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av byggledning, entreprenadjuridik eller upphandling inom offentlig sektor, samt någon form av projektledningscertifiering.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
PlaceringTjänsten utgår ifrån Falkenberg, men arbetsuppgifter kan även förekomma i Varberg.

Ansökan

Ansök senast: 2020-11-08
Referensnummer: A978488
Välkommen att skicka en digital ansökan via denna länk.

Kontakt

Marika Olsson, Enhetschef Projekt
Tel: 0757 27 40 31

Facklig företrädare 
För SACO: Mikael Bergenheim
Tel: 0757 27 40 71

Övrigt
VIVAB (Vatten & Miljö i Väst AB) jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision, var med och förverkliga den du också!

Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.

Lediga tjänster just nu