Vi söker rörmontör

Gillar du att möta människor, och att den ena dagen inte är den andra lik? Har du ett ordningssinne och tycker om att arbeta självständigt med ansvar? Vill du vara en del i arbetet med att förse Falkenberg och Varberg med vatten? Då ska du söka tjänsten som rörmontör hos oss!

Arbetsbeskrivning

Du blir en viktig del i det team som gör installationer vid ny- och ombyggnation samt arbetar med service och reparationer i det ca 300 mil långa kommunala rörnätet. Du arbetar utomhus med omväxlande arbetsuppgifter.
Beredskapstjänst ingår.

Kvalifikationer 
• Du har en relevant utbildning inom rörteknik eller anläggning.
• Datorvana
• B-körkort, har du även C-körkort och förarbevis för grävmaskin är det meriterande.

Praktisk erfarenhet av maskinkörning är också meriterande, erfarenhet från diverse rör- och anläggningsarbeten värdesätts.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform: Månadslön
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Placering: Falkenberg

Ansökan
Ansök senast: 2019-12-15
Referensnummer: A917704
Välkommen att skicka en digital ansökan via 
.

Kontakt
Jimmie Uhlin, Driftchef Falkenberg
Tel: 0757-27 41 84

Facklig företrädare 
Kommunal Falkenberg
Tel: 0346-88 60 13

Övrigt

VIVAB (Vatten & Miljö i Väst AB) jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. 
Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. 
Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision, var med och förverkliga den du också! 

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.