Sommarvärdar för våra återvinningscentraler

Vatten och Miljö i Väst AB jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision - var med och förverkliga den du också! Nu söker vi sommarvärdar till våra Återvinningscentraler i Tvååker, Veddige, Ullared samt centrala Falkenberg och Varberg.

Arbetsuppgifter

Återvinningscentralerna är under sommarmånaderna mycket välbesökta. Som sommarvärd välkomnar du, guidar rätt på området och hjälper våra kunder att sortera sitt grovavfall. Du städar kontinuerligt med borste och kratta hela området, samt letar föremål som hamnat på fel plats, och lägger dem rätt. 

I samarbete med kollegor håller du anläggningen i säkert skick, tömmer fulla kärl, rapporterar mängder, flyttar vitvaror och liknande sysslor. Du berättar för kunder om hur återvinning fungerar, visar hur de ska köra, förklarar varför vi har infört kortsystem och tar emot deras frågor, åsikter och funderingar på ett vänligt och professionellt sätt. 

Arbetet är enligt fast schema vardagar och varannan helg. Arbetstider varierar mellan vardagar 06.00 - 16.00, kvällar till 19, samt helger 09.00 - 15.00.

Kvalifikationer
• Ett intresse för att möta kunder hela dagarna, och ge dem ett riktigt trevligt bemötande! 
• Förmåga till gott samarbete med kollegor, vilket förutsätter ett utåtriktat sätt och att du under dagarna tar egna initiativ till samtal om hur vi lägger upp arbetet på bästa sätt tillsammans. Du behärskar svenska i tal. 
• Självgående i att se saker som behöver göras och själv välja att ta tag i det. Här behövs också ett ordningssinne, att vi håller rent och snyggt överallt är viktigt för driften. 
• Miljöintresse. Kunskaper på området är meriterande, men genuin nyfikenhet och förmåga att lära dig saker och kunna föra dem vidare räcker långt. 
• God fysik: Arbetet sker utomhus i alla väder, och du behöver trivas med att röra på dig hela dagen. 
• Körkort B och tillgång till egen bil är lämpligt, men inget krav. Det viktiga är att du själv kan ta dig till och från arbetsplatsen. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Deltid
Tjänsterna omfattar 75-100 %, beroende på schema, och är tidsbegränsade till vecka 25-32. Fyra av tjänsterna är i Falkenbergs kommun, och fyra är i Varbergs kommun. 

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-03
Referensnummer: A846367

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning

Arbetstid: Schema

Kontakt:
Linus Utas Arbin - Enhetschef
0757-27 40 94

Facklig företrädare för Kommunal:
Rebecka Kristensson
0757- 27 40 65

Övrigt

Vi vill verka för ökad mångfald och jämn könsfördelning på vår arbetsplats, därför välkomnar vi sökande med olika bakgrunder. 
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.