Drifttekniker med inriktning mekaniskt underhåll och drift

Vatten & Miljö i Väst AB (VIVAB) ansvarar för vatten, avlopp och avfallshantering i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Med 160 anställda och en omsättning på 350 miljoner kronor driver VIVAB en verksamhet som berör runt 100 000 personer och utgör därmed ett av landets större vatten- och avfallsföretag. Gå gärna in på www.vivab.info och läs mer om vad som är på gång hos oss.Vi söker nu en Drifttekniker med inriktning på mekaniskt underhåll och drift av reningsverk och pumpstationer.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med stora möjligheter att ta del av ny teknik i ett företag som är i ständig utveckling. Som mekaniker arbetar du både självständigt och i nära samarbete med kollegorna.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och möjligheterna att påverka arbetet är goda. Du bidrar till våra anläggningars driftsäkerhet genom att medverka i drift, tillsyn och underhållsarbete för olika anläggningsdelar. Du är med och deltar i driften via styr- och reglersystemet, samt underhåll av maskiner och byggnader.

Dina kvalifikationer och erfarenheter

Som person är du flexibel, ansvarstagande och har kvalitetstänk som en naturlig egenskap i ditt arbete. För att trivas och lyckas i rollen bör du vara praktiskt lagd, serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta men också ha förmåga att arbeta självständigt. Du är intresserad och nyfiken på ny kunskap, positiv och engagerad och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Körkort är ett krav.

Som drifttekniker hos oss kan du komma från flera olika mekaniska och tekniska bakgrunder. Meriterande är om du har erfarenhet inom VA-sektorn av avloppssystem, pumphydralik och underhållsystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning placerad på Getteröns reningsverk, Varberg. Eventuellt kan beredskapstjänst ingå. Tillsätts efter överenskommelse.  
 
Välkommen med din ansökan senast den 1 maj. Välkommen att söka genom att skicka en digital ansökan via denna länk.

Vill du veta mer?

Thomas Kerkai, underhållschef 
tfn 0757-27 41 73 

Facklig representant
Carol Banck tfn 0757-27 41 07


Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.

Lediga tjänster just nu