Tillfällig ändring av betalningsvillkor för företag - Vivab.info

Tillfällig ändring av betalningsvillkor för företag

För att underlätta för företag att hantera effekterna av pandemin finns nu möjligheten att under en begränsad tid senarelägga förfallodatum på faktura samt ansöka om att VIVAB betalar sina leverantörsfakturor tidigare än vad förfallodatumet anger.

Villkor
  • Ansökan måste skickas in via formuläret nedan, där ni också måste motivera er ansökan med en anledning.
  • Observera att ansökan endast gäller företag (inte privatpersoner).
  • Ansökan måste komma från fastighetsägaren. Är du hyresgäst hänvisar vi till fastighetsägaren.
  • För våra kunder gäller denna ändring endast till till 31 augusti 2020 och för våra leverantörer endast till 30 september 2020. Observera att detta är ett tillfälligt undantag under rådande pandemi, inte en permanent förändring av betalningsvillkoren.
  • Beslutet kommer även att baseras på er tidigare betalningshistorik.


Fyll i din företagsinformation


 *Företag:
 *Organisationsnummer:
*Kontaktperson
 *Telefon:
 *E-post:

  Kundnummer (finns på fakturan)
*Förfrågan avser önskan om  att VIVAB (även FAVRAB och Varberg Vatten AB) betalar en eller flera fakturor så fort den/de godkänts istället för på förfallodatum. 

 att senarelägga förfallodatum på faktura utställd av VIVAB (även FAVRAB och Varberg Vatten AB) under perioden om ändringen gäller

 både tidigareläggning av betalning och senarelagt förfallodatum för betalning
*Anledning till förfrågan
*Detta är en tillfällig hantering Jag har läst villkoren ovan och förstått att denna hantering är tillfällig och förändrar inte mina ordinarie villkor för betalning till/från VIVAB (även FAVRAB och Varberg Vatten AB).
*Samtycke  Personuppgifter i detta formulär behandlas enligt gällande dataskyddsförordning. Genom att fylla i och skicka in detta formulär medger du att informationen får lagras i våra register för att vi ska kunna tillhandahålla den beställda tjänsten. Här kan du läsa VIVAB:s personuppgiftspolicyFält markerade med * är obligatoriska