Anna - kundtjänstchef

Med en eftergymnasial utbildning inom organisation och personalutveckling följdes några år som teamledare för ett företag i Halmstad. Idag arbetar Anna som chef för VIVAB:s kundtjänst.  
"Jag har tidigare arbetat med verksamhetsutveckling och service, vilket är något jag tycker är spännande. Jag har aldrig tänk att det är just kundtjänstchef jag ska bli, utan det har bara blivit så. Däremot har jag alltid varit en driven person som gillar och har siktet inställt på utveckling. Så detta jobbet passar mig utmärkt!"
 
En typisk dag för Anna börjar med ett morgonmöte i kundtjänst. Aktuella frågor, som kunderna kan höra av sig om, tas upp. Sen fortsätter dagen med att lösa lite krångligare kundärenden och utvecklingsmöten. 

"Mycket av mitt arbete fokuseras på utveckling, att vi ska utveckla och få en bättre kundservice."
 
För att arbeta inom kundservice måste man kunna kommunicera och vara intresserad av att arbeta med alla typer utav människor. Eftersom arbetet innebär att vara spindeln i nätet och kunna ta snabba beslut behöver man även vara stresstålig och kunna se lösningar istället för problem.
  
"Det jag gillar mest med mitt jobb och VIVAB är att det händer mycket. Ingen dag är den andra lik, det dyker alltid upp nya situationer och händelser som man måste ta ställning till. Det gör att mitt jobb aldrig blir långtråkigt. Sen är det även kul att vi hittar på mycket roligt med personalen och att det finns utvecklingsmöjligheter för den som är intresserad!" 

Lediga tjänster just nu

Just nu har vi inga lediga tjänster.