Ansökan om samarbete evenemang - Vivab.info

Stöd och samarbete vid lokala evenemang

VIVAB:s samarbeten vid lokala evenemang ska bidra till att skapa en förenklad miljösmart vardag för invånare och kunder i Falkenberg och Varberg.
Ansökningsperioden för sommarsäsongen 2020 är nu avslutad (sista ansökningsdag 30 april). Du som lämnat in en ansökan blir kontaktad i vecka 19. Välkommen in med ansökningar gällande vintersäsongen 2020!


VIVAB samarbetar i huvudsak med lokala aktörer, i Falkenberg och Varberg, som bedriver en samhällsnyttig verksamhet. VIVAB:s utgångspunkt är att vi bidrar med våra egna produkter och tjänster.

Den som ansöker om samarbetet ska kunna visa ett eget pågående miljöarbete. Målgruppen för samarbetet ska vara invånare eller kunder i Varberg och Falkenberg eller andra aktörer inom vatten-, avlopps- eller avfallsbranschen. Innan du skickar in din ansökan, läs VIVAB:s riktlinjer.  

Behandling av ansökningar

Inkomna ansökningar behandlas två gånger om året30 april inför sommarhalvåret och 30 september inför vinterhalvåret. Vi behandlar ansökningarna och återkopplar inom en vecka efter att ansökningstiden gått ut.

Observera att vi, vid en förfrågan, inte garanterar ett samarbete, även om den möter samtliga bedömningsgrunder i våra riktlinjer. Beslutet kan påverkas av exempelvis återstående budget och andra aktuella förfrågningar. 

Namn* (Organisation
Kontaktperson*
Telefon*
E-postadress*
Beskriv ert miljöarbete*
Datum/period som samarbetet avser:
Samarbetet avser* leverans av dricksvatten
Beskriv behovet av vatten.rådgivning gällande avfall
Beskriv behovet av avfallshantering.

Avfallshanteringen beställs, enligt gällande taxa
Obs! VIVAB tar inte hand om glas och pant.


Beskriv önskat samarbete (båda parternas prestationer)*


Vid evenemang: för vilket område önskas VIVAB:s tjänster?


Samtycke*  Personuppgifter i detta formulär behandlas enligt gällande dataskyddsförordning. Genom att fylla i och skicka in detta formulär medger du att informationen får lagras i våra register för att vi ska kunna tillhandahålla den beställda tjänsten. Här kan du läsa VIVAB:s personuppgiftspolicy
* Obligatoriska fält
Sponsrade ÅVC-besök

Ansökningar om sponsrade ÅVC-besök görs löpande under året.
Mejla in din ansökan här.

Mejla

Läs VIVAB:s riktlinjer för samarbete